BIOREZONANCA — SensitivE Audit

Napisao/la Martina
BIOREZONANCA — SensitivE Audit

Biorezonans - priroda fenomena

Biorezonancija i čovjek

Svi fenomeni u prirodi uistinu predstavljaju stalnu razmjenu informacija koje imaju elektromagnetsku prirodu. To je kontinuirani proces koji slijedi stroga pravila i proučavamo ga, čime se postiže sposobnost prepoznavanja važnih detalja o predmetu analize, a zatim pomoću tih podataka. Određeni bioritam je karakterističan za sve žive organizme - i ljude. U ovom slučaju, trenutni proces naziva se biorezonancija.

Bio-magnetske oscilacije proizvode bilo koje žive stanice. Plurićelijski organizmi stvaraju (u složenom) široko polje koje odašilje valove određene duljine. Kad su unutarnji organi zdravi i svi sustavi rade bez kvarova - elektromagnetski "profil" ("portret") ne razlikuje se od standardnog - onaj specifičan za zdravu osobu. Ali ako se bolest pojavi - bolest, virus ili infekcija - i "profil" se krši s novim frekvencijama, nazvanim "patološke".

Sarchuk VN, akademik s Međunarodne akademije energetskih informacijskih znanosti, kaže: „Strukturno fizičko ljudsko tijelo je sinergija svih stanica u organizmu. Stanice se stvaraju iz zasebnih atoma i molekula koje imaju svojstva nuklearnog i atomskog torzijskog polja, te su izvor formiranja za torzijska polja stanica. Sve u svemu, oni stvaraju torzijevo polje osobe - važan dio čitavog biološkog polja. To znači da struktura biološkog polja sadrži torzijsku komponentu koja nosi podatke o cijelom organizmu. Stoga energetska polja organizama imaju složenu strukturu koja uključuje svako energiju poznatu modernoj fizici “.

  • Ako ćete zamisliti živu stanicu organizma - otkrit ćete tijesnu električno nabijenu membranu oko nje. Kad mu se patogena virusna stanica približi - aktivira se efekt „odskoka“ s posljedičnom pulsacijom. Za nas je to vrsta "Opasnosti!" signal. Potrebno je samo svladati znanje o otkrivanju tih mikroskopskih signala i naučiti kako se što prije suprotstaviti opasnosti.

Biorezonantni test je stoga proučavanje ljudskog elektromagnetskog polja i pronalaženje patoloških signala određene frekvencije. Vrlo minimalne odstupanja od standardnih uvjeta-i određuje se ne samo vrsta patogena , već i područje lezije - koji je organ napadnut. Točnost takve dijagnoze je izuzetna - i ova metoda je jedna od najjeftinijih. Posljednje, ali ne i najmanje važno, naš je uređaj potpuno bezopasan.
sensitive-audit.com

 

 

Kategorija: