BIOREZONANCA I APARAT SENSITIVE AUDIT

Napisao/la Martina

Ulaskom toksičnih tvari u naš organizam, ravnoteža se narušava i s vremenom kao posljedica javljaju se zdravstvene smetnje i mogućnost razvoja određenih bolesti. Uz pomoć aparata Sensitive Audit možemo utvrditi gdje se nalazi neravnoteža i koji je uzrok problema u Vašem tijelu.

Ukoliko imate problema s dermatitisima, glavoboljama, probavnim smetnjama, hormonalne poremećaje…ili ste napravili mnoštvo pretraga a dijagnoza je i dalje nejasna…dođite se skenirati uz pomoć aparata Sensitive Audit.

Uređaj može:

  • provjeriti sve tjelesne sustave i dati ocjenu stanja organizma;
  • test intolerancija na preko 600 namirnica;
  • otkriti skrivene alergene i stupanj toksičnog djelovanja aditiva u hrani;
  • naznači organ u kojem se događa patološki proces;
  • dati preporuke o slijedu oporavka;
  • provesti komparativnu analizu nakon oporavka;
  • identificirati patogenu mikrofloru;
  • i mnogo više…

Nakon obrade i analize dobije se slika stanja Vašeg organizma s 97% točnosti dijagnostike. Uzrok smetnje u tijelu se uz pomoć prirodnih suplemenata pokušava vratiti u prvotno stanje. Čišćenjem organizma, stanice se obnavljaju i tijelo nam je zahvalno te se osjećamo puno bolje.

 

Biorezonanca ne spada u medicinske dijagnostike. 

Iskustva:

ˮOd malena moje dijete je imalo tegobe sa stolicom, uvijek sam bila zabrinuta da je puna raznih toksina jer bih jednom u 5 dana imala bolnu stolicu. Nakon pustih pregleda i ultrazvuka nisam bila ništa pametnija niti se stanje poboljšalo dok je nisam odvela na biorezonancu gdje joj je utvrđeno da ima bakteriju u crijevima. S obzirom da se radi o malom djetetu htjela sam krenuti prirodnim putem prema preporuci. Nakon dva mjeseca dijete je imalo svaki dan stolicu i samim time postalo je veselije i zaigranije, a ja najsretnija majka na svijetu…ˮ

ˮNikad nisam bio sklon glavoboljama, samo su došle i nisu stale. Žena me nagovorila na biorezonancu kod Martine, s obzirom na bol, bio bih sve poduzeo samo da prestane. Ispalo je da mi je organizam pun teških metala i da imam intoleranciju na određene namirnice koje sam svakodnevno konzumirao. Preporučeno mi je čišćenje organizma a intolerancija se s vremenom povukla. Danas bih svima preporučio iako sam prethodno bio dosta skeptičanˮ

ˮBol u želucu, nadutost i višak kilograma bili su dio mene dugo vremena, nikako otkriti zašto, kako i zbog čega dok nisam došla na biorezonancu koju mi je prijateljica preporučila. Ispalo je da su virusi i paraziti koji su se nastanili i proširili unutar organizma uzrok mojih problema ali danas više nisu, zahvaljujući Martini, hvala ti još jednom! 

Kategorija: